עוגת מוס שוקולד כשרה לפסח
עוגת מוס עשירה וקלה להכנה, מתאימה כמנה אחרונה בארוחת חג פסח או לאירוח בימי החג
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות/ תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:
לבסיס:
- 6 ביצים
- 6 כפות סוכר
- 1 שקית אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
למילוי:
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
- 1 כוס חלב
- 1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
לציפוי:
- 2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם)
- 1 חלמון
- 3 חלבונים
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת בסיס העוגה: מקציפים את ששת החלבונים, מוסיפים את הסוכר לקצף ואת האינסטנט שוקולד, מוסיפים את החלמונים ואופי בתבנית 26 עד שהבסיס נאפה.
-
02.
להכנת המילוי: מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים את החלב ואת האינסטנט וניל, מקררים ושופכים על הבסיס האפוי.
-
03.
לציפוי שוקולד: ממיסים את השוקולד, מוסיפים את החלמון ומקציפים 3 חלבונים, מערבבים ושופכים על המילוי.
הכנת? כאן מדרגים