מתכון עוגת מוס שוקולד כשרה לפסח | השף הלבן

עוגת מוס שוקולד כשרה לפסח

עוגת מוס עשירה וקלה להכנה, מתאימה כמנה אחרונה בארוחת חג פסח או לאירוח בימי החג

מאת: איריס פולישוק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת מוס שוקולד כשרה לפסח

המרכיבים ל10 מנות/ תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:

לבסיס:
  • 6 ביצים
  • 6 כפות סוכר
  • 1 שקית אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
למילוי:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
לציפוי:
  • 2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם)
  • 1 חלמון
  • 3 חלבונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת בסיס העוגה: מקציפים את ששת החלבונים, מוסיפים את הסוכר לקצף ואת האינסטנט שוקולד, מוסיפים את החלמונים ואופי בתבנית 26 עד שהבסיס נאפה.

  • 02.

    להכנת המילוי: מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים את החלב ואת האינסטנט וניל, מקררים ושופכים על הבסיס האפוי.

  • 03.

     לציפוי שוקולד: ממיסים את השוקולד, מוסיפים את החלמון ומקציפים 3 חלבונים, מערבבים ושופכים על המילוי.

הכנת? כאן מדרגים
(1359)