מתכון עוגת ביסקויטים | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים קלה להכנה ללא אפייה

עוגה קלה להכנה ללא אפייה, מתאימה לילדים ולימי הולדת

מאת: אלמוג פרמון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים קלה להכנה ללא אפייה

המרכיבים ל20 מנות:

  • 2 חבילות ביסקוויטים אפשר שוקו וניל
  • מעט חלב "תנובה" לטבילה
  • שוקולד מגורר וסוכריות עדשים צבעוניות לעיטור
לקרם:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • שקית אבקת פודינג וניל/תות/שוקולד (מה שאוהבים)
  • 3/4 כוס חלב תנובה
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד בקערה את גבינה הלבנה, חלב, שמנת ואבקת הפודינג. מערבלים במיקסר עד שהתערובת מתייצבת.

  • 02.

    לוקחים קערית ושופכים לתוכה מעט חלב. טובלים את הביסקוויטים בחלב (למדוד 3 שניות ולהוציא את הביסקוויט).

  • 03.

    מסדרים בתבנית מלבנית שכבה של ביסקוויטים ומורחים עליה שכבה דקה של קרם. חוזרים על הנחת השכבות ומסיימים בשכבת קרם.

  • 04.

    מפזרים על הקרם שוקולד מגורר וסוכריות עדשים צבעוניות.

  • 05.

    מכסים ומקררים במשך לילה. 

הכנת? כאן מדרגים
(90)