מתכון סופלה שוקולד | השף הלבן

מתכון לסופלה שוקולד

גן עדן לחובבי השוקולד: קינוחי סופלה אישיים שישאירו אתכם עם טעם של עוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לסופלה שוקולד

המרכיבים ל 14 יחידות:

  • 300 גרם שוקולד
  • 150 גרם חמאה
  • 8 ביצים
  • 200 גרם סוכר
  • 50 גרם אבקת שקדים
  • 30 גרם קורנפלור
  • 20 גרם קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנת המתכון:

  • 02.

    את השוקולד והחמאה מחממים בבן מרי (סיר עם מים חמים וקערה עליו) עד המסה. מורידים מהאש.

  • 03.

    את הביצים והסוכר מקציפים לקצף תפוח במיקסר.

  • 04.

     מקפלים את השוקולד לקצף התפוח עד קבלת מסה אחידה. מוסיפים את כל היבשים לאט לאט בתנועת קיפול.

  • 05.

    מוזגים לקוקוטים (לא עד הסוף) ומכניסים לתנור בחום 190 מעלות ל-10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.