מתכון לסופלה שוקולד
גן עדן לחובבי השוקולד: קינוחי סופלה אישיים שישאירו אתכם עם טעם של עוד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 14 יחידות:
- 300 גרם שוקולד
- 150 גרם חמאה
- 8 ביצים
- 200 גרם סוכר
- 50 גרם אבקת שקדים
- 30 גרם קורנפלור
- 20 גרם קקאו
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנת המתכון:
-
02.
את השוקולד והחמאה מחממים בבן מרי (סיר עם מים חמים וקערה עליו) עד המסה. מורידים מהאש.
-
03.
את הביצים והסוכר מקציפים לקצף תפוח במיקסר.
-
04.
מקפלים את השוקולד לקצף התפוח עד קבלת מסה אחידה. מוסיפים את כל היבשים לאט לאט בתנועת קיפול.
-
05.
מוזגים לקוקוטים (לא עד הסוף) ומכניסים לתנור בחום 190 מעלות ל-10-12 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים