בראוניז פירות יער - טעים וקל להכנה | השף הלבן

בראוניז פירות יער

עלינו על השילוב המושלם בין שוקולד לפירות יער: בראוניז שוקולדיים, נימוחים ומושחתים עם טוויסט של פירות יער. אצלנו המתכון הזה כבר הפך לקבוע

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז פירות יער
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל10 יחידות:

  • 1 שקית לקט פירות יער קפואים "סנפרוסט"
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 220 גרם חמאה
  • 220 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כוס קמח
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כפית וניל
  • 5 ביצים
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן
גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    מערבבים שקית פירות יער עם סוכר חום ומניחים ל-10 דקות

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    בסיר ממיסים יחד שוקולד מריר עם חמאה וסוכר לבן תוך כדי ערבוב

  • 04.

    מסירים מהאש ובוחשים את הביצים אל תערובת השוקולד אחת אחת, מקפלים את הקמח והקקאו אל התערובת

  • 05.

    מוסיפים חצי מכמות השוקולד צ'יפס וחצי כוס פירות יער ומקפלים.

  • 06.

    מעבירים לתבנית בינונית ומקשטים מעל עם שוקולד צ'יפס ופירות יער

  • 07.

    אופים 25-30 דקות ומצננים

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 08.

    מקפיאים לאחר הצינון לשעה לפני שפורסים לקוביות

  • 09.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)