בראוניז פירות יער
עלינו על השילוב המושלם בין שוקולד לפירות יער: בראוניז שוקולדיים, נימוחים ומושחתים עם טוויסט של פירות יער. אצלנו המתכון הזה כבר הפך לקבוע
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל10 יחידות:
- 1 שקית לקט פירות יער קפואים "סנפרוסט"
- 1/4 כוס סוכר חום
- 220 גרם חמאה
- 220 גרם שוקולד מריר
- 1 כוס סוכר לבן
- 1 כוס קמח
- 2 כפות קקאו
- 1 כפית וניל
- 5 ביצים
- 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר
- 1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן
גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
02.
מערבבים שקית פירות יער עם סוכר חום ומניחים ל-10 דקות
טיימר מופעל
-
03.
בסיר ממיסים יחד שוקולד מריר עם חמאה וסוכר לבן תוך כדי ערבוב
-
04.
מסירים מהאש ובוחשים את הביצים אל תערובת השוקולד אחת אחת, מקפלים את הקמח והקקאו אל התערובת
-
05.
מוסיפים חצי מכמות השוקולד צ'יפס וחצי כוס פירות יער ומקפלים.
-
06.
מעבירים לתבנית בינונית ומקשטים מעל עם שוקולד צ'יפס ופירות יער
-
07.
אופים 25-30 דקות ומצננים
טיימר מופעל
-
08.
מקפיאים לאחר הצינון לשעה לפני שפורסים לקוביות
-
09.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים