מתכון עוגת גבינה קלאסית | השף הלבן

עוגת גבינה קלאסית

עוגת גבינה קלאסית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה קלאסית

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 2 גבינה לבנה- 500 גרם
  • 1 גביע שמנת רגילה( שמנת של פעם)
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 סוכר וניל
  • 5 ביצים
  • כוס סוכר
  • שמנת מתוקה
  • כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים 2 גבינה לבנה יחד עם גביע שמנת רגילה, מוסיפים חצי שקית אינסטנט פודינג( את החצי השני שומרים לקרם), 3 כפות קורנפלור,1 סוכר וניל.

  • 02.

    מפרידים חלמונים וחלבונים ומוסיפים את החלמונים לתערובת.

  • 03.

    בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים יחד עם כוס סוכר.

  • 04.

    מקפלים את החלבונים המוקצפים לתערובת ומערבבים בעדינות.

  • 05.

    מכניסים לתנור -10 דקות על חום גבוה- 180, ולאחר 10 דקות מורידים את החום ואופים 40 דקות על חום נמוך 150,סה"כ 50 דקות בתנור.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    לאחר מכן מכינים קרם מקציפים שמנת מתוקה עם חצי שקית אינסטנט פודינג וכוס חלב.

  • 07.

    מחכים שהעוגה תתקרר מורחים את הקרם,אפשר להוסיף גם תותים. .

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.