מתכון עוגת גבינה נוטלה | השף הלבן

עוגת גבינה נוטלה

שמחברים נוטלה וגבינה לעוגת שכבות הילדים לא יפסיקו לחייך למעדן המלבב ולעונג בחיך

מאת: דליה מאיר
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה נוטלה

המרכיבים לתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ:

  • 150 גרם חמאת תנובה מומסת (אך לא לוהטת)
  • 1/4 כוס נוטלה
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 1/4 כוס אבקת קקאו
  • גביע גבינת שמנת (בערך 230 גרם) מסקרפונה השף הלבן או גבינת נפוליאון
  • 3 כפות סוכר
  • 2 ביצים גדולות
  • 1/3 כוס נוטלה
  • 100 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית דבש

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-160 מעלות.

  • 02.

    מכינים את השכבה הראשונה: מערבבים היטב את החמאה המומסת, הנוטלה, הביצים והסוכר. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

  • 03.

    שופכים לתבנית ומניחים בצד.

  • 04.

    מכינים את שכבת הגבינה: מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והנוטלה עד שנוצרת אחידות

  • 05.

    שופכים על השכבה שבתבנית ומכניסים לתנור ל-40 -45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 06.

    מצננים לחלוטין.

  • 07.

    מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים את כל החומרים במיקרו מערבבים ומצפים את העוגה

הכנת? כאן מדרגים
(115)