עוגת גבינה נוטלה
שמחברים נוטלה וגבינה לעוגת שכבות הילדים לא יפסיקו לחייך למעדן המלבב ולעונג בחיך
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ:
- 150 גרם חמאת תנובה מומסת (אך לא לוהטת)
- 1/4 כוס נוטלה
- 2 ביצים גדולות
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קמח
- 1/4 כוס אבקת קקאו
- גביע גבינת שמנת (בערך 230 גרם) מסקרפונה השף הלבן או גבינת נפוליאון
- 3 כפות סוכר
- 2 ביצים גדולות
- 1/3 כוס נוטלה
- 100 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
- 1 כפית דבש
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
02.
מכינים את השכבה הראשונה: מערבבים היטב את החמאה המומסת, הנוטלה, הביצים והסוכר. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
-
03.
שופכים לתבנית ומניחים בצד.
-
04.
מכינים את שכבת הגבינה: מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והנוטלה עד שנוצרת אחידות
-
05.
שופכים על השכבה שבתבנית ומכניסים לתנור ל-40 -45 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מצננים לחלוטין.
-
07.
מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים את כל החומרים במיקרו מערבבים ומצפים את העוגה
הכנת? כאן מדרגים