עוגת גבינה דיאטטית ודלת קלוריות | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה דיאטטית וטעימה

עוגת גבינה בגרסה דלת קלוריות יחסית ועדיין טעימה, מתאימה לאירוח בחג שבועות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה דיאטטית וטעימה

המרכיבים ל 10-12 פרוסות/תבנית קפיצית 24 ס"מ:

  • 750 גרם גבינה לבנה 1/2%
  • 1/5 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 2 חלמונים
  • 3 כפות קמח תופח
  • 10 מ"ל תמצית תחליף לסוכר
  • 5 חלבונים מוקצפים

הוראות הכנה:

  • 01.

     מערבלים את כל החומרים של העוגה חוץ מהחלבונים.

  • 02.

     מקפלים את קצף החלבונים לתערובת.

  • 03.

     מעבירים את התערובת לתבנית קפיצית 24 ס"מ,מניחים את התבנית על תבנית שמלאה במים רותחים.

  • 04.

     לפני שמכינים את העוגה שמים את התנור על 220 מעלות, אופים את העוגה למשך 10 דק' בטמפרטורה של 220 מעלות, אחרי 10 דקות מורידים ל-170 מעלות ואופים למשך 40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 05.

     ציפוי: אפשר לפזר מעל העוגה תותים פרוסים או לצפות אותה עם ריבה דלת קלוריות או לשים שני שזיפים מעל כל פרוסה.

הכנת? כאן מדרגים
(191)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.