מתכון לעוגת גבינה דיאטטית וטעימה
עוגת גבינה בגרסה דלת קלוריות יחסית ועדיין טעימה, מתאימה לאירוח בחג שבועות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10-12 פרוסות/תבנית קפיצית 24 ס"מ:
- 750 גרם גבינה לבנה 1/2%
- 1/5 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 2 חלמונים
- 3 כפות קמח תופח
- 10 מ"ל תמצית תחליף לסוכר
- 5 חלבונים מוקצפים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבלים את כל החומרים של העוגה חוץ מהחלבונים.
-
02.
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת.
-
03.
מעבירים את התערובת לתבנית קפיצית 24 ס"מ,מניחים את התבנית על תבנית שמלאה במים רותחים.
-
04.
לפני שמכינים את העוגה שמים את התנור על 220 מעלות, אופים את העוגה למשך 10 דק' בטמפרטורה של 220 מעלות, אחרי 10 דקות מורידים ל-170 מעלות ואופים למשך 40 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
ציפוי: אפשר לפזר מעל העוגה תותים פרוסים או לצפות אותה עם ריבה דלת קלוריות או לשים שני שזיפים מעל כל פרוסה.
הכנת? כאן מדרגים