מתכון עוגת גבינה בסגנון אוסטרי | השף הלבן

עוגת גבינה בסגנון אוסטרי

עוגת גבינה בסגנון אוסטרי, עוגה טעימה במיוחד

מאת: Gili Dei
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה בסגנון אוסטרי

המרכיבים לתבנית עגולה 26:

לתחתית העוגה:
  • 1 חבילה ביסקוויטים לקסטה, טחונים במעבד מזון
  • 200 גרם חמאה מומסת
למלית:
  • 1 ק"ג גבינה לבנה 9% מסוננת בבד חיתול
  • 3 מיכלים (600 גרם) שמנת חמוצה
  • 5 ביצים מס' 2, שלמות, טרופות
  • 370 גרם (2 כוסות פחות 2-3 כפות) סוכר
  • 100 גרם (קצת יותר מ-3/4 כוס) קמח לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת ומשטחים על תבנית עגולה 26, מכניסים למקרר.

  • 02.

    מסננים את הגבינה בבד חיתול כשעה.

  • 03.

    מערבבים את כל חומרי המלית ויוצקים על בסיס העוגה.

  • 04.

    מחממים תנור לחום 190 מעלות ואופים במשך 10 דקות. מנמיכים לחום 140 מעלות ואופים במשך 30-40 דקות (אצלי זה לקח כמעט 60-75 דקות) עד שהעוגה נראית יציבה דיה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 05.

    מצננים לילה במקרר ולמחרת מפזרים מלית מוכנה של דובדבנים בריבה (של מימון) ומעל אבקת סוכר (המלית חמצמצה מדי לטעמי).

הכנת? כאן מדרגים
(41)