עוגת גבינה בסגנון אוסטרי
עוגת גבינה בסגנון אוסטרי, עוגה טעימה במיוחד
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית עגולה 26:
לתחתית העוגה:
- 1 חבילה ביסקוויטים לקסטה, טחונים במעבד מזון
- 200 גרם חמאה מומסת
למלית:
- 1 ק"ג גבינה לבנה 9% מסוננת בבד חיתול
- 3 מיכלים (600 גרם) שמנת חמוצה
- 5 ביצים מס' 2, שלמות, טרופות
- 370 גרם (2 כוסות פחות 2-3 כפות) סוכר
- 100 גרם (קצת יותר מ-3/4 כוס) קמח לבן
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת ומשטחים על תבנית עגולה 26, מכניסים למקרר.
-
02.
מסננים את הגבינה בבד חיתול כשעה.
-
03.
מערבבים את כל חומרי המלית ויוצקים על בסיס העוגה.
-
04.
מחממים תנור לחום 190 מעלות ואופים במשך 10 דקות. מנמיכים לחום 140 מעלות ואופים במשך 30-40 דקות (אצלי זה לקח כמעט 60-75 דקות) עד שהעוגה נראית יציבה דיה.
טיימר מופעל
-
05.
מצננים לילה במקרר ולמחרת מפזרים מלית מוכנה של דובדבנים בריבה (של מימון) ומעל אבקת סוכר (המלית חמצמצה מדי לטעמי).
הכנת? כאן מדרגים