עוגת גבינה אפויה עם קצפת – מתכון לעוגה אהובה במיוחד | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה עם קצפת

עוגת גבינה אפויה מגבינה לבנה ושמנת חמוצה עם ציפוי קצפת שתוכלו להכין בחצי שעה של עבודה ולקשט עם פירורי שוקולד מריר – מתכון מומלץ לחג השבועות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה עם קצפת

המרכיבים ל 12 / תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ:

  • 3 גבינה לבנה 5%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 6 ביצים
  • 1/2 1 כוס סוכר
  • 3 כפות קמח
  • 1 סוכר וניל
לקצפת:
  • 1 שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר

  • 02.

    את החלמונים בקערה מערבבים עם הגבינה, קמח וסוכר וניל ומוסיפים בהדרגה את הבלילה לחלבונים.

  • 03.

    מערבבים היטב עד שהתערובת מקבלת צבע אחיד.

  • 04.

    אופים בתנור בחום של 200 למשך 20 דקות, מורידים את חום התנור ל-170 מעלות ואופים למשך 40 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    משאירים את העוגה בתנור שהוא כבוי למשך כשעה.

  • 06.

    מקציפיםאת השמנת, החלב והפודינג לקצפת. מכסים את העוגה, כשהיא קרה, עם הקצפת.

  • 07.

    מגרדים מעל העוגה שוקולד מריר.

הכנת? כאן מדרגים
(262)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.