עוגת גבינה אוורירית - מתכון בסגנון יפני | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אוורירית

עוגת גבינה בסגנון יפני. מצד אחד מרקם אוורירי ומנגד דחוסה וקרמית. מתאימה גם לשומרי משקל.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אוורירית

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קורנפלור
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.

  • 03.

    את החלבונים מקציפים עם המלח והסוכר לקצף חזק. את יתר המרכיבים מערבבים בקערה נפרדת.בתום הערבוב מקפלים בעדינות את קצף החלבונים לתערובת הגבינה.

  • 04.

    אופים 5 דקות בתנור שחומם מראש כדי שהעוגה תקבל נפח יפה. מנמיכים ל-120 מעלות ואופים עוד שעה וחצי.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    משאירים את התנור בתום האפייה עם הדלת סגורה לשעה - חשוב מאד.מצננים לילה שלם.

הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.