עוגת קוקוס פרווה
עוגת קוקוס (פרווה), נהדרת להגשה לצד שתייה חמה או כמנה אחרונה בכל ארוחה
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 20 מנות:
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפייה
- שקית סוכר וניל/תמצית וניל
- 1 כוס קוקוס
- 1 ו-1/2 כוסות קמח
- 1 כוס מיץ תפוזים
הוראות הכנה:
-
01.
לחמם תנור ל-170 מעלות.
-
02.
להפריד ביצים.
-
03.
לערבבקמח עם קוקוס ואבקת אפייה.
-
04.
לחלמונים להוסיף שמן, חצי כוס סוכר, תמצית וניל ולערבב.
-
05.
להוסיף לסירוגין את הקמח והמיץ לתוך החלבונים, לערבב עד לכדי בלילה חלקה (אפשר במקצף ידני).
-
06.
להקציף חלמונים, חצי כוס סוכר, לערבב את החלמונים לתוך החלבונים, לשים בתבנית חד פעמית.
-
07.
לאפות בחום 170 מעלות למשך 20-30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים