עוגת קוקוס פרווה

עוגת קוקוס (פרווה), נהדרת להגשה לצד שתייה חמה או כמנה אחרונה בכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קוקוס פרווה

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • שקית סוכר וניל/תמצית וניל
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 ו-1/2 כוסות קמח
  • 1 כוס מיץ תפוזים

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    להפריד ביצים.

  • 03.

    לערבבקמח עם קוקוס ואבקת אפייה.

  • 04.

    לחלמונים להוסיף שמן, חצי כוס סוכר, תמצית וניל ולערבב.

  • 05.

    להוסיף לסירוגין את הקמח והמיץ לתוך החלבונים, לערבב עד לכדי בלילה חלקה (אפשר במקצף ידני).

  • 06.

    להקציף חלמונים, חצי כוס סוכר, לערבב את החלמונים לתוך החלבונים, לשים בתבנית חד פעמית.

  • 07.

    לאפות בחום 170 מעלות למשך 20-30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

    טיימר מופעל

    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(97)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.