לאסי מנגו מתובל
גרסה מתוקה־מתובלת עשירה בחלבון וטעימה מאוד של משקה היוגורט ההודי המפורסם.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל 2:
- 1 גביע (200 גרם) "יופלה GO" במתיקות מעודנת, מקורר היטב
- ⅓ כוס (80 מ"ל) חלב קר "תנובה"
- 150 גרם קוביות מנגו מקולף - טרי או מוקפא "סנפרוסט"
- קליפה מגוררת ומיץ מחצי ליים (או מלימון קטן)
- ⅓ כפית כורכום טחון (או כפית שורש כורכום טרי מגורר)
- ⅛ כפית הל טחון טרי
- 2-1 כפיות דבש להמתקה
- פיסטוקים קצוצים דק לעיטור (לא הכרחי)
הוראות הכנה:
-
01.
מערבלים את כל המצרכים יחד בבלנדר לתערובת חלקה.
-
02.
יוצקים את הלאסי לכוסות ומעטרים בפיסטוקים קצוצים. הלאסי נשמר במקרר בכלי מכוסה היטב עד 24 שעות.
הכנת? כאן מדרגים