מתכון פנקייק כשר לפסח | השף הלבן

פנקייק כשר לפסח

מתכון להכנת פנקייק כשר לפסח מבוסס קמח מצה וקמח תפוחי אדמה, מנה מתוקה לארוחת בוקר במהלך ימי החג

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פנקייק כשר לפסח

המרכיבים ל 15-20 פנקייקים:

  • 1 ליטר חלב (במידה ורוצים פרווה ניתן להשתמש בקצפת צימחית)
  • 1 כוסות קמח מצה
  • 1/2 כוס קמח תפו"א
  • 3 ביצים טרופות
  • 2 כפות סוכר
  • תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כף שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.

  • 02.

    משרים את המסה כחצי שעה, מסננים אותה.

  • 03.

    מטגנים במחבת עם מעט שמן עד לקבלת צבע זהוב. הערה: ניתן להגיש עם כדור גלידה, סירופ שוקולד, מייפל וכדומה.  

הכנת? כאן מדרגים
(184)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.