מאפינס שקדים חלומי ומהיר
מאפינס אישיים בתוספת שקדים, שומשום ועוד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 100 גרם חמאה מומסת
- 1/2 1 כוסות סוכר
- 1/4 1 כוסות קמח תופח
- 100 גרם שקדים טחונים
- 2 ביצים
- 1 מיכל שמנת מתוקה השף הלבן
- 1 כף תמצית שקדים/וניל
- 2 כפות מיץ לימון/תפוז
- גרידת תפוז/לימון
- 50 גרם שקדים מולבנים פרוסים
הוראות הכנה:
-
01.
מנפים את הקמח לשם אווריריות ומוסיפים את כל המרכיבים היבשים.
-
02.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל החומרים הרטובים.
-
03.
מערבבים קלות את החומרים הרטובים יחד עם החומרים היבשים.
-
04.
יוצקים את התערובת לתבניות משומנות קלות ומפזרים מעל שקדים מולבנים פרוסים.
-
05.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים