מתכון מאפינס פירות יער | השף הלבן

מאפינס פירות יער

"יער" מאוד ידידותי לילדים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס פירות יער

המרכיבים ל תבנית שקעים (של 12 שקעים) 12 מנות:

  • 1/2 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/8 כפית מלח
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס דבש
  • 3/4 כוס חלב 3 אחוז תנובה
  • 125 גרם חמאה מומסת
  • 2 ביצים
  • 1 חבילה (300 גרם) תערובת פירות יער מוקפאים "סנפרוסט"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים את השקעים בתבנית ב-12 מנג'טים מס'

  • 02.

     

  • 03.

    מנפים את הקמח לקערת המערבל, מוסיפים את אבקת האפיה והמלח. מתחילים לערבל במהירות נמוכה, ומוסיפים - בהדרגה - את הסוכר החום, הדבש, החלב, החמאה והביצים. מערבלים במהירות בינונית לבלילה אחידה.

  • 04.

    מוסיפים את פירות היער. יממלאים את השקעים בתערובת עד שלושה רבעים מגובהם. אופים 20 דקות עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים וקיסם שננעץ לתוכם יוצא יבש. מגישים מיד.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(390)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.