פסטה שמנת עם ברוקולי מנה טעימה ומשביעה
מנת פסטה המשלבת בין רוטב שמנת סמיך ובין ירק הנחשב בריא במיוחד- ברוקולי, מנה משביעה ואידיאלית לארוחת ערב חורפית
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 שקית פסטה - רצוי צינורות או פסטה מסולסלת
- 1 שקית ברוקולי קפוא
- 1 מיכל שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
- 2 שיני שום כתושות
- 1/2 כף שמן קנולה
- 1/2 כף שמן זית
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים פסטה עד ריכוך ומסננים.
-
02.
לאותו סיר, שופכים מעט שמן קנולה ושמן זית ואז שופכים את שקית הברוקולי, סוגרים את מכסה הסיר ונותנים לברוקולי להתרכך. מדי פעם מערבבים ומועכים בעזרת כף עץ.
-
03.
מוסיפים את השום, מלח ופלפל. כאשר הברוקולי רך, מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומערבבים היטב.
-
04.
שופכים את הפסטה לסיר ומערבבים.
-
05.
מוסיפים שקית גבינת פרמזן מגורדת, מערבבים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים