פסטה שמנת עם ברוקולי מנה טעימה ומשביעה | השף הלבן

פסטה שמנת עם ברוקולי מנה טעימה ומשביעה

מנת פסטה המשלבת בין רוטב שמנת סמיך ובין ירק הנחשב בריא במיוחד- ברוקולי, מנה משביעה ואידיאלית לארוחת ערב חורפית

מאת: רחל אלהרר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה שמנת עם ברוקולי

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 שקית פסטה - רצוי צינורות או פסטה מסולסלת
  • 1 שקית ברוקולי קפוא
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 כף שמן קנולה
  • 1/2 כף שמן זית
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים פסטה עד ריכוך ומסננים.

  • 02.

    לאותו סיר, שופכים מעט שמן קנולה ושמן זית ואז שופכים את שקית הברוקולי, סוגרים את מכסה הסיר ונותנים לברוקולי להתרכך. מדי פעם מערבבים ומועכים בעזרת כף עץ.

  • 03.

    מוסיפים את השום, מלח ופלפל. כאשר הברוקולי רך, מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומערבבים היטב.

  • 04.

    שופכים את הפסטה לסיר ומערבבים.

  • 05.

    מוסיפים שקית גבינת פרמזן מגורדת, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(575)