מתכון פסטה פטוצ'יני אלפרדו פטריות עם קישואים ואפונה | השף הלבן

פסטה פטוצ'יני אלפרדו פטריות עם קישואים ואפונה

מתכון לא מסובך לאחת ממנות הפסטה העשירות ביותר. אנחנו אומרים: למה לא להביא את המסעדה הביתה?

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פטוצ'יני אלפרדו פטריות עם קישואים ואפונה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 2 קישואים ביונניים קלופים בקולפן, חתוכים לקוביות בגודל ס"מ 1
  • 1 בצל סגול קטן, קצוץ
  • סלסלה וחצי של פטריות שמפיניון טריות חתוכות ל- ¼ ( את הקטנות יותר אפשר לחתוך לחצאים)
  • ½ כוס אפונה ירוקה "סנפרוסט" מופשרת בטמפרטורת החדר ומסוננת מנוזלים
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 32% סדרת השף הלבן של תנובה
  • אגוז מוסקט
  • 1/3 כוס יין לבן
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 1 חבילה של פתיתי פרמזן "השף הלבן" של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים וממיסים את החמאה וצולים את הקישואים עם הבצל הסגול מעל חום בינוני למשך 5 דקות. מתבלים בקורט פלפל שחור גרוס.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים את הפטריות והאפונה וצולים למשך 5 דקות נוספות, עד לריכוך קל.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים 1/3 כוס יין לבן, מבשלים 3 דקות נוספות עד לצמצום קל של הנוזלים ומוספים את השמנת המתוקה.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מתבלים ב- 2 קורט מלח, מעט מוסקט מגורר ומצמצמים את השמנת תוך בישול תוך ערבוב קל, מידי פעם, מעל חום לא מאוד גבוהה.

  • 05.

    מבשלים את הפטוצ'יני ומסננים היטב.

  • 06.

    מוסיפים מהפטוצ'יני אל הרוטב תוך ערבוב.

  • 07.

    מפזרים פרמז'ן ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(196)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.