מתכון פסטה פוזילי בעיטורי עגבניות ופרמז’ן | השף הלבן

פסטה פוזילי בעיטורי עגבניות ופרמז’ן

פסטה מזינה לארוחת ערב. פשוטה להכנה ומתאימה לילדים.

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פוזילי בעיטורי עגבניות ופרמז’ן

המרכיבים ל 6-4 מנות:

  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 חבילה פסטה פוזילי
  • 1 צנצנת עיטורי עגבניות - אוליביה
  • ½ כוס בצל ירוק קצוץ
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל השקית ומסננים.

  • 02.

    מחממים את עיטורי העגבניות עם חצי מכמות הבצל הירוק ומערבבים עם הפסטה. לפני ההגשה מפזרים פרמז’ן ובצל ירוק. מומלץ להגיש בליווי פרוסות בגט עם ממרח שום כוסברה אוליביה, קלויות בתנור ב - 180 מעלות במשך 10 דקות או עד להשחמה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(126)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.