פסטה עם פטריות, פלפלים ונתחי חזה עוף
פסטה מהירה, צבעונית ומשביעה ,בתיבול של טימין ואורגנו
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 5 מנות:
- 500 גרם פסטה פנה [פסטה קצרה] ,או פסטה קונכיות קטנות
- 1/2 כוס שמן זית
- 5 פלפלים מצבעים שונים ,חתוכים לרצועות
- 1 סלסילת פטריות שמפיניון [250 גרם] פרוסות
- 6 שיני שום פרוסות
- 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
- 1/2 כוס יין לבן יבש
- מלח, פלפל שחור גרוס
- 1 כף עלי טימין טריים
- 1 כף אורגנו טרי קצוץ דק
- 1 כף פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות עיטורי עגבניות של 'אוליביה' או עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות
הוראות הכנה:
-
01.
1, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן,במקביל מחממים במחבת את השמן הזית, מוסיפים את הפלפלים והפטריות ומטגנים עד להזהבה, כ- 7 דקות
טיימר מופעל
-
02.
2,מוסיפים את השום ורצועות העוף ומטגנים עד שהעוף משנה את צבעו,מוסיפים את היין,מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 4 דקות ,בוחשים מדי פעם
טיימר מופעל
-
03.
3,מוסיפים את עשבי התיבול והעגבניות המיובשות
-
04.
מערבבים ומסירים מהאש,מחלקים את הפסטה למנות
-
05.
מניחים מעל מעט מתערובת העוף והירקות ומגישים עם המון אהבה
הכנת? כאן מדרגים