מתכון פסטה עם פטריות, פלפלים ונתחי חזה עוף | השף הלבן

פסטה עם פטריות, פלפלים ונתחי חזה עוף

פסטה מהירה, צבעונית ומשביעה ,בתיבול של טימין ואורגנו

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם פטריות, פלפלים ונתחי חזה עוף

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 500 גרם פסטה פנה [פסטה קצרה] ,או פסטה קונכיות קטנות
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 5 פלפלים מצבעים שונים ,חתוכים לרצועות
  • 1 סלסילת פטריות שמפיניון [250 גרם] פרוסות
  • 6 שיני שום פרוסות
  • 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 1 כף עלי טימין טריים
  • 1 כף אורגנו טרי קצוץ דק
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות עיטורי עגבניות של 'אוליביה' או עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות

הוראות הכנה:

  • 01.

    1, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן,במקביל מחממים במחבת את השמן הזית, מוסיפים את הפלפלים והפטריות ומטגנים עד להזהבה, כ- 7 דקות

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 02.

    2,מוסיפים את השום ורצועות העוף ומטגנים עד שהעוף משנה את צבעו,מוסיפים את היין,מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 4 דקות ,בוחשים מדי פעם

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 03.

    3,מוסיפים את עשבי התיבול והעגבניות המיובשות

  • 04.

    מערבבים ומסירים מהאש,מחלקים את הפסטה למנות

  • 05.

    מניחים מעל מעט מתערובת העוף והירקות ומגישים עם המון אהבה

הכנת? כאן מדרגים
(145)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.