מתכון פסטה עם גבינות בנגיעת פרי הדר | השף הלבן

פסטה עם גבינות בנגיעת פרי הדר

פסטה בניחוח פירות הדר

מאת: assis assis
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פסטה עם גבינות בנגיעת פרי הדר

המרכיבים ל 7 מנות:

  • 3 לימונים
  • 2 תפוזים
  • 3-4 שיני שום או 2 כפות שום כתוש "דורות"
  • 500 מ"ל שמנת 38% שומן "השף הלבן"
  • 800 גרם ספגטי
  • 200 גרם גבינת פרמזן קולקשן
  • 200 גבינת מוצרלה קולקשן
  • 3-5 כפות "טבסקו"
  • 2 פלפל אדום או ירוק חריף ללא הגרעינים הלבנים
  • 5-7 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • 8-10 עלי נענע טריים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים עם קולפן ירקות את קליפות התפוזים והלימונים, ללא הקליפה הלבנה

  • 02.

    סוחטים לכלי אחד את המיץ מהתפוזים והלימונים

  • 03.

    את פנים הפירות מגרדים עם מזלג לאותו הכלי

  • 04.

    מרתיחים סיר גדול עם מים, מוסיפים 1 כף מלח ומחכים לרתיחה

  • 05.

    מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן

  • 06.

    בינתיים מחממים מחבת בשמן זית, מוסיפים שום ולאחר הזהבה קלה מוסיפים את מיץ ההדרים (עם הפרי), גרד קליפות הפרי, טבסקו, שמנת, מלח ופלפל. מבשלים כ- 4-5 דקות עד שמתקבל נוזל סמיך מעט

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 07.

    מוצאים את הפסטה למסננת

  • 08.

    מוסיפים את הפסטה למחבת, מערבבים היטב עם הרוטב ובמקביל מכניסים את הגבינות שפוררו ביד

  • 09.

    חותכים את הפלפלים החריפים לקוביות קטנטנות ומוסיפים למחבת תוך כדי עירבוב מסיבי

  • 10.

    מוציאים לצלחת הגשה, מוסיפים את עלי הנענע מעל לקישוט

הכנת? כאן מדרגים
(41)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.