פסטה וירקות א-לה איטליה | השף הלבן

פסטה וירקות א-לה איטליה

מנת פסטה נהדרת ועשירה בירקות שתכינו ב-5 דקות

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה וירקות א-לה איטליה
צילום: אמיר מנחם

המרכיבים ל 4-5:

  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור, גרוס
  • 1 כפית אורגנו
  • 1 שקית (800 גרם) ירקות ופסטה א-לה איטליה "סנפרוסט"

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם 2 כםות שמן במחבת טפלון, סיר רחב או בווק.

  • 02.

    להוסיף את תוכן השקית, להקפיץ תוך כדי ערבוב מתמיד על להבה גבוהה כ-8 דקות.

    טיימר מופעל

    00:08:00
  • 03.

    לתבל ולהמשיך להקפיץ כ-4 דקות נוספות.

    טיימר מופעל

    00:04:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.