מתכון פסטה ברוטב שמנת וטונה | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת וטונה

מתכון להכנת פסטה ברוטב עשיר, סמיך וקל להכנה. מנה משביעה ופתרון מהיר וטעים לארוחת ערב משפחתית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת וטונה

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 1/2 ק"ג פסטה
לרוטב:
  • 2 קופסאות טונה בשמן מסוננות היטב
  • 3 מיכלי שמנת לבישול
  • 1/4 כוס חלב
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן" מסדרת "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 02.

     יוצקים את השמנת והחלב לסיר ומוסיפים את הטונה. מערבבים ומביאים לרתיחה קלה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים כ-5 דקות עד שמסמיך.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

     מגישים עם פתיתי גבינת פרמז'ן.  

הכנת? כאן מדרגים
(166)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.