פסטה ברוטב פטריות, עגבניות ושמנת
פסטה ברוטב פטריות, עגבניות ושמנת
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 350 גרם פסטה, או פתיתים, מוכנים כמו פסטה רגילה(במים חמים כמה דקות)
- 6-7 עגבניות שרי
- 4 פטריות שמפיניון גדולות
- 1 מכל שמנת לבישול 15% של סדרת השף הלבן
- אגוז מוסקט(התבלין, לא חובה טרי)
- 50 גרם חמאה
- פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת(לפי הטעם, אני אישית אוהב הרבה)
- 2 פרוסות קטנות גבינת גלעד
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
קוצצים די גס את הפטריות
-
03.
ממיסים בסיר קטן את החמאה, ומוסיפים מיד את הפטריות.
-
04.
בזמן הזה חותכים את העגבניות לרבעים
-
05.
אחרי שהפטריות מפרישות לגמרי את הנוזלים שלהן, מוסיפים את השמנת לבישול, את הפרמזן(לפי טעם), את הגלעד, ואת העגבניות
-
06.
מתבלים מיד באגוז מוסקט, מלח ופלפל(לא לשכוח שהפרמזן די מלוחה אז לא להגזים עם המלח)
-
07.
לאחר שהרוטב טופס צבע חום בהיר, טועמים ומטבלים עד שיוצא אחלה רוטב..
-
08.
את הרוטב ישר שמים על הפסטה או על הפתיתים ומגישים על גבינת פרמזן.
הכנת? כאן מדרגים