מתכון פסטה ברוטב פטריות, עגבניות ושמנת | השף הלבן

פסטה ברוטב פטריות, עגבניות ושמנת

פסטה ברוטב פטריות, עגבניות ושמנת

מאת: נועם סגל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב פטריות, עגבניות ושמנת

המרכיבים ל4 מנות:

  • 350 גרם פסטה, או פתיתים, מוכנים כמו פסטה רגילה(במים חמים כמה דקות)
  • 6-7 עגבניות שרי
  • 4 פטריות שמפיניון גדולות
  • 1 מכל שמנת לבישול 15% של סדרת השף הלבן
  • אגוז מוסקט(התבלין, לא חובה טרי)
  • 50 גרם חמאה
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת(לפי הטעם, אני אישית אוהב הרבה)
  • 2 פרוסות קטנות גבינת גלעד

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:      

  • 02.

    קוצצים די גס את הפטריות

  • 03.

    ממיסים בסיר קטן את החמאה, ומוסיפים מיד את הפטריות.

  • 04.

    בזמן הזה חותכים את העגבניות לרבעים

  • 05.

    אחרי שהפטריות מפרישות לגמרי את הנוזלים שלהן, מוסיפים את השמנת לבישול, את הפרמזן(לפי טעם), את הגלעד, ואת העגבניות

  • 06.

    מתבלים מיד באגוז מוסקט, מלח ופלפל(לא לשכוח שהפרמזן די מלוחה אז לא להגזים עם המלח) 

  • 07.

    לאחר שהרוטב טופס צבע חום בהיר, טועמים ומטבלים עד שיוצא אחלה רוטב..

  • 08.

    את הרוטב ישר שמים על הפסטה או על הפתיתים ומגישים על גבינת פרמזן.

הכנת? כאן מדרגים
(61)