מתכון פסטה ברוטב עגבניות, קבנוס ואורגנו | השף הלבן

פסטה ברוטב עגבניות, קבנוס ואורגנו

מחפשים לגוון ברטבי הפסטה שלכם? מתכון מהיר וקל לפסטה ברוטב עגבניות עם פרוסות קבנוס ואורגנו

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פסטה ברוטב עגבניות, קבנוס ואורגנו

המרכיבים ל 4:

  • 1 בצל לבן בינוני
  • 5 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • 4 כוסות שימורי עגבניות מרוסקות
  • 3 קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית סוכר
  • עלה דפנה
  • 1/2 כפית מלח לבישול הפסטה
  • 400 גרם פסטה קצרה
  • 2 יחידות קבנוס, פרוסות לטבעות
  • 1 כף גדושה עלי אורגנו טריים, קצוצים גס
  • 4 ענפי אורגנו טרי קטנים לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הבצל, מחממים 3 כפות שמן זית בסיר בינוני.

  • 02.

    מזהיבים את הבצל בשמן החם ומוסיפים את השום הפרוס והפלפל השחור הגרוס לצלייה קלה.

  • 03.

    מוסיפים את העגבניות המרוסקות.

  • 04.

    מתבלים במלח, עלה הדפנה, כפית הסוכר ומרתיחים.

  • 05.

    מבשלים 10 דקות תוך ערבוב קל מדי פעם.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    15 דקות לפני ההגשה מרתיחים סיר גדול עם מים וחצי כפית מלח. לאחר הרתיחה מוסיפים את הפסטה ומערבבים ברתיחה קלה, מבשלים עד לריכוך ברמת "אל דנטה". מסננים ללא שטיפה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 07.

    מחממים במחבת 2 כפות שמן זית וצולים קלות את הקבנוס עם האורגנו הקצוץ תוך הקפצה. מסירים מן החום ומצננים.

  • 08.

    מוסיפים מעט מים ואת הקבנוס הצלוי ומבשלים לעוד 10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 09.

    מחלקים את הפסטה החמה למנות ומעל כל מנה יוצקים מהרוטב. מקשטים בענף קטן של אורגנו ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(164)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.