פסטה ברוטב גבינה כחולה ובזיליקום
מעדן שקשה לעמוד בפניו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 1/2 ק”ג פסטה מבושלת ב-5 ליטר מי מלח
- 1/2 ליטר שמנת מתוקה
- 150 גרם גבינה כחולה COLLECTION מגורדת
- 10 עלי בזיליקום קצוצים
- פלפל לבן ואגוז מוסקט לתיבול
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר מביאים לרתיחה את השמנת ומוסיפים את הגבינה תוך כדי ערבוב.
-
02.
עד שהגבינה הכחולה נמסה ממשיכים לבש על אש נמוכה.
-
03.
מתבלים בפלפל ואגוז מוסקט ומוסיפים את הבזיליקום.
-
04.
מגישים בצלחות עמוקות ורוטב מעל וליד גבינת פרמזן
-
05.
כמוכן עם כוס יין אדום לא יזיק לאף אחד.
הכנת? כאן מדרגים