פסטה אנטיפסטי
מנת הפסטה הכי טעימה שיש! מתכון קל ומהיר של רון יוחננוב לפסטה אנטיפסטי שמתאימה לאירוח וגם לארוחת ערב עם המשפחה בבית
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל 5-6:
- שקית (500 גרם) פסטה, מבושלת לפי הוראות היצרן
לרוטב ירקות אנטיפסטי:
- שקית אנטיפסטי בסגנון איטלקי להקפצה של סנפרוסט
- 3-4 כפות שמן זית
- 3 שיני שום כתוש
- חופן בזיליקום טרי
- מלח ים / פלפל שחור
- להגשה: פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים פסטה בהתאם להוראות היצרן ומסננים היטב. שומרים כחצי כוס ממי הבישול
-
02.
מחממים מחבת רחבה עם שמן זית, מוסיפים את השום ומקפיצים מעט
-
03.
מוסיפים את ירקות האנטיפסטי, מקפיצים, מוסיפים את הפסטה עם מי הבישול, מתבלים ומערבבים היטב
-
04.
מבשלים כ-5 דקות ומגישים חם עם גבינת פרמזן מגורדת מעל
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים