מתכון פטוצ'יני קל וטעים | השף הלבן

פטוצ'יני קל וטעים

פסטה טעימה וקלה להכנה שתשכנע את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: רון חג'ג'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטוצ'יני קל וטעים

המרכיבים ל 5 מנות:

  • חבילת פטוצ׳יני
  • בצל גדול
  • 4 כפות שמן קנולה או סויה
  • שמנת לבישול
  • פטריות פרוסות
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • חצי כוס חלב
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את הפסטה על האש ומכינים לפי ההוראות שעל האריזה.

  • 02.

    חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים על אש בינונית עם 4 כפות שמן עד שהבצל מזהיב.

  • 03.

    חותכים את הפטריות לחצי וכשהבצל מזהיב מוסיפים את הפטריות.

  • 04.

    מוסיפים אבקת מרק פטריות, מערבבים, ומיד מוסיפים את שמנת לבישול וחצי כוס חלב.

  • 05.

    מערבבים את הפסטה עם הרוטב על האש מוסיפים את הגבינה הצהובה. מערבבים עד שהיא נמסה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(279)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.