ספגטי פיקנטי
ספגטי בטעם פיקנטי וטעים מאוד, בטעם שגם שילדים אוהבים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 7 מנות:
- 1 חב' ספגטי ארוך/או מה שאוהבים
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 6 שיני שום כתושות
- קופסא קטנה רסק עגבניות
- חצי כף שטוחה מלח
- כף שטוחה פפריקה מתוקה
- רבע כפית פלפל שחור
- פלפל חריף
- שמן
הוראות הכנה:
-
01.
את הספגטי מכינים עפ"י ההוראות שבאריזה, בסיר נפרד ושטוח מטגנים בצל עד לשקיפות על אש נמוכה.
-
02.
מוסיפים שום,תבלינים רסק עגבניות, במיכל הרסק ממלאים פעמיים מיים ושופכים לרוטב.
-
03.
מוסיפים פלפל חריף בשלמותו(ניתן לוותר)וממשיכים לאדות על אש נמוכה כ -20 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מסננים את הספגטי ומוסיפים לסיר עם הרוטב, לערבב.
-
05.
מורידים מהאש ואוכלים.
הכנת? כאן מדרגים