מקרוני ברוטב תרד ויוגורט עיזים | השף הלבן

מקרוני ברוטב תרד ויוגורט עיזים

מנת פסטה עשירה ומנחמת של מקרוני (או ספגטי) עם רוטב תרד עדין ויוגורט עיזים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקרוני ברוטב תרד ויוגורט עיזים

המרכיבים ל4-5:

  • 1 חבילת מקרוני (או ספגטי) שבושלה לפי הוראות היצרן
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • 1 חבילת מדלוני תרד קפואים
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 כף קמח
  • 1 כוס חלב
  • מלח, פלפל גרוס
  • 1 גביע יוגורט עיזים של פיראוס
להגשה:
  • קוביות עגבניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל עד הזהבה.

  • 02.

    מוסיפים פנימה את מדליוני התרד ומטגנים תוך בחישה עד שכולו נמס.

  • 03.

    מוסיפים למחבת כף קמח ובוחשים תוך כדי טיגון, עד להטמעה.

  • 04.

    מוסיפים את החלב ו"פותחים" את הרביכה. בשלב זה יש לבחוש היטב למניעת היווצרות גושים. ממשיכים לבשל תוך בחישה על סף רתיחה עד להסמכת הרוטב.

  • 05.

    מסירים מהכיריים ומוסיפים בעדינות את היוגורט.

  • 06.

    מערבבים מעט את הרוטב עד לאיחוד.

  • 07.

    הגשה: יוצקים את הרוטב על הפסטה, מערבבים היטב ומקשטים בקוביות עגבניות.הערה: חשוב שלא להרתיח את הרוטב לאחר הוספת היוגורט כדי שהוא לא יתפרק.

הכנת? כאן מדרגים
(0)