לזנית רביולי של בן שי - השף הלבן

לזנית רביולי של בן שי

כמו לזניה אבל עם רביולי, זה win-win

מאת: בן שי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לזנית רביולי של בן שי

המרכיבים ל 3-4 יחידות:

מצרכים:
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • קצת צ'ילי חריף אם אוהבים
  • פחית (400 גר') עגבניות מרוסקות
  • חצי כפית אורגנו
  • חצי חבילת פתיתי פרמזן של השף הלבן (50 גר')
  • חצי חבילת פטה עיזים פיראוס (125 גר')
  • חבילת רביולי ריקו - עדיפות למילוי ריקוטה תרד
  • מעט פתיתי מוצרלה של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 02.

    מחממים מחבת או סיר עם מעט שמן זית ומטגנים את השום הכתוש עם הצ׳ילי למספר שניות.

  • 03.

    מוסיפים את פחית העגבניות המרוסקות, ביחד עם האורגנו היבש, פתיתי הפרמזן וגבינת הפטה. מערבבים עד לאיחוד.

  • 04.

    מוסיפים חבילת רביולי ומערבבים. מעבירים לתבנית שמתאימה לתנור, מכסים בנייר כסף ואופים למשך 45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 05.

    מורידים את נייר הכסף, מפזרים פתיתי מוצרלה ומחזירים לתנור ללא כיסוי למשך 10-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    מגישים ואוכלים חם! בתיאבון (:

הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.