לזנית רביולי של בן שי | השף הלבן

לזנית רביולי של בן שי

כמו לזניה אבל עם רביולי, זה win-win

מאת: בן שי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לזנית רביולי של בן שי

המרכיבים ל3-4 יחידות:

מצרכים:
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • קצת צ'ילי חריף אם אוהבים
  • פחית (400 גר') עגבניות מרוסקות
  • חצי כפית אורגנו
  • חצי חבילת פתיתי פרמזן של השף הלבן (50 גר')
  • חצי חבילת פטה עיזים פיראוס (125 גר')
  • חבילת רביולי ריקו - עדיפות למילוי ריקוטה תרד
  • מעט פתיתי מוצרלה של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 02.

    מחממים מחבת או סיר עם מעט שמן זית ומטגנים את השום הכתוש עם הצ׳ילי למספר שניות.

  • 03.

    מוסיפים את פחית העגבניות המרוסקות, ביחד עם האורגנו היבש, פתיתי הפרמזן וגבינת הפטה. מערבבים עד לאיחוד.

  • 04.

    מוסיפים חבילת רביולי ומערבבים. מעבירים לתבנית שמתאימה לתנור, מכסים בנייר כסף ואופים למשך 45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 05.

    מורידים את נייר הכסף, מפזרים פתיתי מוצרלה ומחזירים לתנור ללא כיסוי למשך 10-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    מגישים ואוכלים חם! בתיאבון (:

הכנת? כאן מדרגים
(9)