פטריות חורש ממולאות
פטריות חורש ממולאות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל16:
- 16 פטריות חורש גדולות
למלית:
- 6 שיני שום קצוצות
- 1 פלפל אדום חריף קצוץ
- 1 פלפל אדום קצוץ
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס שמיר קצוץ
- 1/2 כוס ריחן קצוץ
- 1/3 כוס עירית קצוצה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 100 גרם קצ’קבל מגוררת
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
- 3 כפות פירורי לחם
הוראות הכנה:
-
01.
שמים במעבד מזון את כל מרכיבי המלית פרט לחמאה ומעבדים לממרח חלק. מוסיפים את החמאה ומעבדים חצי דקה.
-
02.
מחממים תנור לחום גבוה (200 צ). מסירים מהפטריות את הגבעולים ומנגבים במטלית לחה, מסדרים בתבנית אפייה כשצד הגבעול כלפי מעלה. ממלאים את הפטריות במלית ואופים כ- 20 דקות עד שיזהיבו ומגישים חם עם לחם טרי.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים