מתכון פטריות חורש ממולאות | השף הלבן

פטריות חורש ממולאות

פטריות חורש ממולאות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטריות חורש ממולאות

המרכיבים ל16:

  • 16 פטריות חורש גדולות
למלית:
  • 6 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפל אדום חריף קצוץ
  • 1 פלפל אדום קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס שמיר קצוץ
  • 1/2 כוס ריחן קצוץ
  • 1/3 כוס עירית קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 100 גרם קצ’קבל מגוררת
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 3 כפות פירורי לחם

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון את כל מרכיבי המלית פרט לחמאה ומעבדים לממרח חלק. מוסיפים את החמאה ומעבדים חצי דקה.

  • 02.

    מחממים תנור לחום גבוה (200 צ). מסירים מהפטריות את הגבעולים ומנגבים במטלית לחה, מסדרים בתבנית אפייה כשצד הגבעול כלפי מעלה. ממלאים את הפטריות במלית ואופים כ- 20 דקות עד  שיזהיבו ומגישים חם עם לחם טרי.    

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(77)