מתכון פטריות חורש ממולאות | השף הלבן

פטריות חורש ממולאות

פטריות חורש ממולאות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטריות חורש ממולאות

המרכיבים ל 16:

  • 16 פטריות חורש גדולות
למלית:
  • 6 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפל אדום חריף קצוץ
  • 1 פלפל אדום קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס שמיר קצוץ
  • 1/2 כוס ריחן קצוץ
  • 1/3 כוס עירית קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 100 גרם קצ’קבל מגוררת
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 3 כפות פירורי לחם

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון את כל מרכיבי המלית פרט לחמאה ומעבדים לממרח חלק. מוסיפים את החמאה ומעבדים חצי דקה.

  • 02.

    מחממים תנור לחום גבוה (200 צ). מסירים מהפטריות את הגבעולים ומנגבים במטלית לחה, מסדרים בתבנית אפייה כשצד הגבעול כלפי מעלה. ממלאים את הפטריות במלית ואופים כ- 20 דקות עד  שיזהיבו ומגישים חם עם לחם טרי.    

    טיימר מופעל

    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(77)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.