עלי גפן על מצע סויה בסגנון גבינה לבנה בניחוח טוסקנה | השף הלבן

עלי גפן על מצע סויה בסגנון גבינה לבנה בניחוח טוסקנה

בואו ליהנות מהגרסה הטבעונית לעלי גפן ממולאים

מאת: שף עומר מילר
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: חיים יוסף עיצוב: ענת לבל

המרכיבים ל 3-4:

  • 30 עלי גפן משומרים - שטופים היטב
  • 200 גרם אורז, מבושל לפי הוראות היצרן
  • 50 גרם טופו משי מגורר
  • 2 מיכלים (500 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה "טוסקנה", סויה תנובה
  • פטרוזיליה קצוצה
  • שני לימונים
  • 4 כפות שמן זית
  • שמיר
  • רכז לימונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את האורז עם 2 חבילות גבינת סויה בסגנון טוסקנה, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה, שתי כפות שמיר ( לאחובה) ו- 50 גרם טופו משי מגורר.

  • 02.

    משטחים את העלים על משטח עבודה כשהעלים כלפי מטה. בכל מרכז עלה מניחים כף גדושה של תערובת גבינת הסויה והאורז ומקפלים את העלה לצורת כדור.

  • 03.

    מניחים את כדורי עלי הגפן בתבנית אפייה. בקערית מערבבים מיץ משני לימונים סחוטים, 4 כפות שמן זית ו- 1 כף רכז לימונים שופכים על עלי הגפן ושולחים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה. הגשה: מגישים את העלי גפן על כף גבינת טוסקנה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.