שקשוקה מטבוחה ופתיתי מוצרלה | השף הלבן

שקשוקה מטבוחה ופתיתי מוצרלה

את השקשוקה הזאת אתם פשוט חייבים לנסות: ציון ברוך לקח את המטבוחה האהובה, והפך אותה לשקשוקה עשירה עם פתיתי מוצרלה. הכי קל, הכי פשוט, הכי טעים!

מאת: ציון ברוך
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שקשוקה מטבוחה ופתיתי מוצרלה
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4-5 מנות:

  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1 פלפל חריף ירוק חתוך לטבעות
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 קופסאות עגבניות מרוסקות
  • 7 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף פפריקה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית כמון
  • 4-5 ביצים
להגשה:
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
גודל תבנית: מחבת רחבה ועמוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת רחבה מניחים שמן זית, שום ופלפל חריף. מטגנים כחצי דקה ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, התבלינים ורסק העגבניות.

  • 02.

    מבשלים על להבה נמוכה כ- 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    מוסיפים ביצים ומבשלים עד לדרגת העשייה המועדפת עליכם.

  • 04.

    מפזרים מעל השקשוקה את פתיתי המוצרלה, מכסים למספר דקות על מנת שתימס, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)