שקשוקה מטבוחה ופתיתי מוצרלה
את השקשוקה הזאת אתם פשוט חייבים לנסות: ציון ברוך לקח את המטבוחה האהובה, והפך אותה לשקשוקה עשירה עם פתיתי מוצרלה. הכי קל, הכי פשוט, הכי טעים!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דניאל שכטר
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל4-5 מנות:
- 1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 1 פלפל חריף ירוק חתוך לטבעות
- 5 כפות שמן זית
- 2 קופסאות עגבניות מרוסקות
- 7 שיני שום קצוצות
- 1 כפית מלח
- 1 כף פפריקה
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 כפית כמון
- 4-5 ביצים
להגשה:
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
גודל תבנית: מחבת רחבה ועמוקה
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת רחבה מניחים שמן זית, שום ופלפל חריף. מטגנים כחצי דקה ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, התבלינים ורסק העגבניות.
-
02.
מבשלים על להבה נמוכה כ- 15 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים ביצים ומבשלים עד לדרגת העשייה המועדפת עליכם.
-
04.
מפזרים מעל השקשוקה את פתיתי המוצרלה, מכסים למספר דקות על מנת שתימס, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים