מצה בריי עם תפוחים מקורמלים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מצה בריי עם תפוחים מקורמלים

אין פסח בלי מתכון שווה למצה בריי! והפעם, החלטנו להכין לכם מצה בריי עם תפוחים מקורמלים ושמנת לבישול של השף הלבן – לאקסטרה קרמיות

מאת: נטע ליבנה
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מצה בריי עם תפוחים מקורמלים
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל 3 יחידות:

  • 4 ביצים
  • 4 כפות שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 25 גרם חמאה
  • 2 תפוחי עץ קלופים ופרוסים לפלחים
  • 4 כפות סוכר
  • 3 מצות שמרטיבים מעט מתחת לזרם מים
  • להגשה: אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים בקערית ביצים ושמנת.

  • 02.

    מחממים חמאה במחבת גדולה ומוסיפים את פלחי התפוחים.

  • 03.

    מפזרים סוכר על התפוחים ומבשלים תוך ערבוב עד שהסוכר הופך לקרמל ועוטף את התפוחים.

  • 04.

    שוברים 3 מצות רטובות מעט למחבת, מוסיפים את תערובת הביצים ומטגנים עד להזהבה.

  • 05.

    מגישים חם עם מעט אבקת סוכר מעל.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.