לביבת ירק וגבינות | השף הלבן

לביבת ירק וגבינות

מתכון של יהונתן שרביט ממשחקי השף ברשת 13 ללביבת ירק מיוחדת ועשירה עם גבינות גאודה ופרמזן של COLLECTION

מאת: יהונתן שרביט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבת ירק וגבינות
צילום: משחקי השף (רשת 13) עיצוב: משחקי השף (רשת 13)

המרכיבים ל 4 מנות:

ללביבה:
  • 80 גרם לשון הפר קצוץ
  • 80 גרם חובזה קצוצה
  • 20 גרם שמיר קצוץ
  • 20 גרם בצל ירוק
  • 1 תפוח אדמה מגורד-מסונן
  • 1 שן שום כתושה
  • 3-4 ביצים
  • כפית מלח
  • 75 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 75 גרם פתיתי גאודה עמק
  • גרידה מלימון אחד
לטיגון: שמן קנולה
להגשה
  • לחם שאוהבים
  • טחינה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל מרכיבי המסה ללביבה, מתבלים ומניחים במקרר רבע שעה

  • 02.

    מחממים מחבת בינונית עם שמן ניטרלי לטיגון

  • 03.

    בעזרת כף לוקחים מהמסה שהכנו ומורידים לשמן החם-יש לשים לב שהשמן לא עולה מעל 170-180 מעלות

  • 04.

    מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג

  • 05.

    מגישים את הלביבה לצד לחם שאוהבים, טחינה וירקות

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.