לביבת ירק וגבינות
מתכון של יהונתן שרביט ממשחקי השף ברשת 13 ללביבת ירק מיוחדת ועשירה עם גבינות גאודה ופרמזן של COLLECTION
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: משחקי השף (רשת 13)
עיצוב: משחקי השף (רשת 13)
המרכיבים ל4 מנות:
ללביבה:
- 80 גרם לשון הפר קצוץ
- 80 גרם חובזה קצוצה
- 20 גרם שמיר קצוץ
- 20 גרם בצל ירוק
- 1 תפוח אדמה מגורד-מסונן
- 1 שן שום כתושה
- 3-4 ביצים
- כפית מלח
- 75 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 75 גרם פתיתי גאודה עמק
- גרידה מלימון אחד
לטיגון: שמן קנולה
להגשה
- לחם שאוהבים
- טחינה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל מרכיבי המסה ללביבה, מתבלים ומניחים במקרר רבע שעה
-
02.
מחממים מחבת בינונית עם שמן ניטרלי לטיגון
-
03.
בעזרת כף לוקחים מהמסה שהכנו ומורידים לשמן החם-יש לשים לב שהשמן לא עולה מעל 170-180 מעלות
-
04.
מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג
-
05.
מגישים את הלביבה לצד לחם שאוהבים, טחינה וירקות
הכנת? כאן מדרגים