מתכון לביבות תפוחי אדמה מארבעה מרכיבים | השף הלבן

לביבות תפוחי אדמה מארבעה מרכיבים

הלביבות של חנוכה שמשתלבות נהדר לאורך כל השנה בכל ארוחה, מומלץ להגיש לצד יוגורט וירק

מאת: עורך השף הלבן
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוחי אדמה

המרכיבים ל 25-30:

  • 3 כפות קמח
  • בצל בינוני
  • 2 ביצים
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים- רצוי אדומים
  • תבלינים- מרק עוף, פלפל שחור, מלח ועוד..

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים את התפוחי אדמה ולאחר מכן סוחטים טוב טוב את הנוזלים.

  • 02.

    תוך כדי קוצצים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף נוטה לשחום.

  • 03.

    לוקחים קערה ומוסיפים את כל המרכיבים ביחד ומערבבים טוב טוב.

  • 04.

    לוקחים מחבת או סיר ומחממים שמן שיהיה חם ושיכסה עד למחצית מהלביבה לפחות, לפני שמטגנים לסחוט שוב את הנוזלים. שהלביבות יהיו שחומות ולא חומות!!

הידעת?

חנוכה הוא ללא ספק אחד החגים האהובים בישראל. בין כל האלמנטים הנהדרים של החג הזה. יש מעט דברים טובים יותר בחג החנוכה מאשר צלחת גדולה ועמוסה של לביבות חמות ונימוחות. לרובנו מדובר בטעם נוסטלגי היישר מהילדות. אולם מי אמר שאפשר ליהנות מהם רק בחנוכה? הלביבות של חנוכה שמשתלבות נהדר לאורך כל השנה בכל ארוחה. הבאנו לכם מתכון קל וטעים ללביבות מושלמות שיביאו לכם את הטעם של חנוכה בכל רגע שתרצו. אם רוצים לשדרג את המנה בקלות, מומלץ להגיש לצד יוגורט וירקות שונים בצלחת.

הכנת? כאן מדרגים
(33)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.