מתכון לביבות תפוחי אדמה | השף הלבן

לביבות תפוחי אדמה

לביבות קלאסיות לחג החנוכה וגם לנשנוש בימי חול. מומלץ להוסיף תבלינים ועשבי תיבול

מאת: מתכון גולש
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוחי אדמה

המרכיבים ל25 לביבות:

  • 1 בצל
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 ביצים
  • עשבי תיבול ותבלינים
  • 3 כפות קמח

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מגרדים את התפוחי אדמה בפומפייה עם להבים גדולים.

  • 03.

    לאחר מכן סוחטים היטב את הנוזלים של התפוחי אדמה ומניחים במסננת.

  • 04.

    מטגנים בצל קצוץ דק דק

  • 05.

    לוקחים קערה ומוסיפים את המרכיבים: 3 כפות קמח, תפוחי האדמה המסוננים, הבצל המטוגן, 2 ביצים ותבלינים לפי הטעם.

  • 06.

    מערבבים היטב וסוחטים את יתרת הנוזלים

  • 07.

    מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)