מתכון לביבות תפוחי אדמה ובצל | השף הלבן

לביבות תפוחי אדמה ובצל

לביבות מטוגנות קלאסיות לחג החנוכה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוחי אדמה ובצל

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 5 תפוחי אדמה קולפים
  • 2 בצלים -קלופים
  • 2 ביצים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • 2.5 כפות קמח
  • שמן לטיגון (לא שמן זית)
  • שמנת חמוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן עמוק לטיגון.

  • 02.

    קוצצים את הבצל.

  • 03.

    מגרדים את תפוחי האדמה בפומפיה וסוחטים הנוזלים עד כמה שניתן.

  • 04.

    מערבבים את כל שאר הרכיבים.

  • 05.

    יוצרים מהתערובת לביבות, וסוחטים שוב (עם הידיים).

  • 06.

     מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב. מניחים על נייר סופג וסופגים את השמן מכל הצדדים.

  • 07.

    מגישים עם שמנת חמוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(91)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.