לביבות תירס – מתכון ללביבות תירס בנגיעות גבינה | השף הלבן

לביבות תירס

לביבות תירס בנגיעות גבינה – תוספת נהדרת לכל ארוחה חלבית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תירס

המרכיבים ל 15 מנות:

  • קופסאת שימורים של גרגירי תירס
  • 1 ביצה
  • 0.5 גביע גבינה לבנה 5%
  • 5 כפות קמח
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים היטב. למשקיענים: ניתן גם לטחון כמחצית מגרגירי התירס לפני הערבוב.

  • 02.

    מחממים מחבת משומנת בספריי שמן.

  • 03.

    בעזרת כף יוצקים לביבות למחבת ומשטחים מעט.

  • 04.

    תוך כדקה-שתיים (כשמזהיב) הופכים לצד השני לדקה ומוציאים לצלחת הגשה.

  • 05.

    ממשיכים כך עם כל הכמות. 

הכנת? כאן מדרגים
(56)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.