לביבות תירס
לביבות תירס בנגיעות גבינה – תוספת נהדרת לכל ארוחה חלבית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 15 מנות:
- קופסאת שימורים של גרגירי תירס
- 1 ביצה
- 0.5 גביע גבינה לבנה 5%
- 5 כפות קמח
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל החומרים היטב. למשקיענים: ניתן גם לטחון כמחצית מגרגירי התירס לפני הערבוב.
-
02.
מחממים מחבת משומנת בספריי שמן.
-
03.
בעזרת כף יוצקים לביבות למחבת ומשטחים מעט.
-
04.
תוך כדקה-שתיים (כשמזהיב) הופכים לצד השני לדקה ומוציאים לצלחת הגשה.
-
05.
ממשיכים כך עם כל הכמות.
הכנת? כאן מדרגים