לביבות מק אנד צ'יז
תשכחו מכל מה שזכרתם על לביבות: המצאנו את הלביבות מחדש! קבלו מתכון טעים, מיוחד וקליל ללביבות מק אנד צ'יז שמורכבות מפסטה וגבינות נהדרות. מתכון מיוחד לחנוכה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: ניר סלקמן
עיצוב: עינת גרשי
המרכיבים ל10-12 יחידות:
- 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 100 גרם טריו 3 גבינות "COLLECTION"
- 50 גרם גבינת גאודה "עמק" מגוררת
- 3 כוסות אטריות ביצים מבושלות על פי הוראות היצרן ומסוננות
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
לציפוי:
- 2 ביצים טרופות
- 2 כוסות פרורי לחם מוזהבים
- שמן קנולה לטיגון
מצרכים למטבל:
- 2 גביעים (400 גרם) יוגורט תנובה
- 1 כף עירית קצוצה
- 1 וחצי כפיות מלח
גודל תבנית: מחבת רחבה
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה מניחים את כל הגבינות, ביצה, מלח, ואטריות מבושלות ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
-
02.
מניחים כף וחצי מהמסה על נייר אפייה ומשטחים ללביבה, חוזרים על הפעולה עם שאר המסה
-
03.
מכניסים את הלביבות למקפיא לשעה לפחות
-
04.
לאחר שעה מוציאים מהמקפיא וטובלים בביצה טרופה ופירורי לחם
-
05.
מטגנים בשמן לא עמוק משני הצדדים על להזהבה
-
06.
להכנת מטבל: מערבבים את היוגורט, המלח והעירית בתוך קערה
-
07.
מגישים את הלביבות לצד המטבל
הכנת? כאן מדרגים