לביבות מק אנד צ'יז | השף הלבן

לביבות מק אנד צ'יז

תשכחו מכל מה שזכרתם על לביבות: המצאנו את הלביבות מחדש! קבלו מתכון טעים, מיוחד וקליל ללביבות מק אנד צ'יז שמורכבות מפסטה וגבינות נהדרות. מתכון מיוחד לחנוכה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: ניר סלקמן עיצוב: עינת גרשי

המרכיבים ל10-12 יחידות:

  • 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 100 גרם טריו 3 גבינות "COLLECTION"
  • 50 גרם גבינת גאודה "עמק" מגוררת
  • 3 כוסות אטריות ביצים מבושלות על פי הוראות היצרן ומסוננות
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
לציפוי:
  • 2 ביצים טרופות
  • 2 כוסות פרורי לחם מוזהבים
  • שמן קנולה לטיגון
מצרכים למטבל:
  • 2 גביעים (400 גרם) יוגורט תנובה
  • 1 כף עירית קצוצה
  • 1 וחצי כפיות מלח
גודל תבנית: מחבת רחבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה מניחים את כל הגבינות, ביצה, מלח, ואטריות מבושלות ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה

  • 02.

    מניחים כף וחצי מהמסה על נייר אפייה ומשטחים ללביבה, חוזרים על הפעולה עם שאר המסה

  • 03.

    מכניסים את הלביבות למקפיא לשעה לפחות

  • 04.

    לאחר שעה מוציאים מהמקפיא וטובלים בביצה טרופה ופירורי לחם

  • 05.

    מטגנים בשמן לא עמוק משני הצדדים על להזהבה

  • 06.

    להכנת מטבל: מערבבים את היוגורט, המלח והעירית בתוך קערה

  • 07.

    מגישים את הלביבות לצד המטבל

הכנת? כאן מדרגים
(2)