לביבות מצה וגבינות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

לביבות מצה וגבינות

עוד מתכון מנצח של טיקטוק תנובה: לביבות מצה וגבינות שאף פסח לא שלם בלעדיהן! מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות מצה וגבינות
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 10-12 יחידות:

  • 5 מצות
  • 2/3 כוס מים רותחים
  • 3 ביצים
  • ½ גביע קוטג׳ תנובה
  • ½ גביע גבינה לבנה תנובה
  • 150 גרם גבינה בולגרית "פיראוס"
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • מלח/פלפל לפי הטעם
  • מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוברים את המצות לחתיכות בינוניות בקערה, מרטיבים עם המים החמים ומניחים בצד לכ- 10 דקות כדי שהמצות יספגו את הנוזלים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מוסיפים לקערה ביצים, גבינות, בצל ירוק, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד לקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    יוצרים לביבות ומטגנים במעט שמן על אש בינונית.

  • 04.

    מגישים ובתאבון.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.