לביבות גבינה מתוקות ברוטב תותים
חנוכה הוא תירוץ טוב אבל את הלביבות האלה אפשר להכין כל השנה לארוחת בוקר מפנקת או כקינוח ממרכיבים שיש תמיד בבית. את הרוטב אפשר להכין באותה צורה גם מפרי אהוב
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 15:
- 1 גביע קוטג' תנובה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 ביצה תנובה
- 3 כפות סוכר
- 5 כפות קמח תופח
- קורט מלח
- שמן לטיגון
לרוטב:
- 1 כוס תותים קפואים סנפרוסט
- 1 כף אבקת סוכר או דבש
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים בקערה גבינה, וניל, ביצה, סוכר לבלילה אחידה. מוסיפים קמח ומלח וטורפים.
-
02.
מחממים חמאה במחבת ובעזרת כף יוצקים כפות בלילה למחבת. מטגנים כ 2 דקות מכל צד עד הזהבה ומוציאים לצלחת.
טיימר מופעל
-
03.
טוחנים תותים ואבקת סוכר לרוטב סמיך, יוצקים על הלביבות או מגישים לצידן.
הכנת? כאן מדרגים