לביבות בטטה, תפוחי אדמה וגבינות אפויות שילדים אוהבים | השף הלבן

לביבות בטטה, תפוחי אדמה וגבינה אפויות שילדים אוהבים

ללביבות האלו אין שום ילד שיסרב. תוכלו להכין ערב לפני ולהחליף איתן את הכריך המסורתי בקופסת האוכל

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בטטה, תפוחי אדמה וגבינה אפויות שילדים אוהבים
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 20 לביבות:

  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 בטטה בינונית
  • 5 כפות קוואקר
  • 2 ביצים בגודל L
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 125 גרם גבינת פטה 16% "פיראוס" מפוררת
  • חצי כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 180°. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים קלות עם שמן קנולה.

  • 02.

    מגרדים את תפוחי האדמה והבטטה, סוטחים אותם היטב ומעבירים לקערה גדולה.

  • 03.

    מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים לאיחוד. יוצרים צורות של לביבות ומניחים על התבנית המשומנת. אופים כ25-35 דקות, עד שהלביבות זהובות.

    טיימר מופעל

    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.