טיגאניטס - פנקייקס יוגורט יווניים עם בולגרית ובצל ירוק | השף הלבן

טיגאניטס – פנקייקס יוגורט יווניים עם בולגרית ובצל ירוק

פנקייקס בגרסה מלוחה, מושלמים לארוחת בוקר, ערב ופיקניקים. יש ילדים בסביבה? מתכון מעולה להכין איתם

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טיגאניטס - פנקייקס יוגורט יווניים עם בולגרית ובצל ירוק
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל12-15 יחידות:

  • 2 ביצים
  • 1 מיכל (150 מ"ל) יוגורט תנובה מחלב עיזים מלא
  • 25 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 3 כפות בצל ירוק קצוץ
  • 3/4 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5% "פיראוס" מפוררת
  • לטיגון: שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים ביצים, מוסיפים יוגורט חמאה, פלפל בצל ירוק וטורפים לעיסה אחידה. מוסיפים בולגרית ומערבבים . מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים לעיסה אחידה.

  • 02.

    מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. בעזרת כף יוצקים מהבלילה כף גדושה ומטגנים 2 דקות עד הזהבה, הופכים ומטגנים 2 דקות נוספות עד הזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת נייר סופג. מגישים מיד.

    טיימר מופעל
    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(21)