טיגאניטס – פנקייקס יוגורט יווניים עם בולגרית ובצל ירוק
פנקייקס בגרסה מלוחה, מושלמים לארוחת בוקר, ערב ופיקניקים. יש ילדים בסביבה? מתכון מעולה להכין איתם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל12-15 יחידות:
- 2 ביצים
- 1 מיכל (150 מ"ל) יוגורט תנובה מחלב עיזים מלא
- 25 גרם חמאת "תנובה" מומסת
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 3 כפות בצל ירוק קצוץ
- 3/4 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 100 גרם גבינה בולגרית 5% "פיראוס" מפוררת
- לטיגון: שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים ביצים, מוסיפים יוגורט חמאה, פלפל בצל ירוק וטורפים לעיסה אחידה. מוסיפים בולגרית ומערבבים . מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים לעיסה אחידה.
-
02.
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. בעזרת כף יוצקים מהבלילה כף גדושה ומטגנים 2 דקות עד הזהבה, הופכים ומטגנים 2 דקות נוספות עד הזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת נייר סופג. מגישים מיד.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים