המנה האסייתית - מוקפץ עם אננס וירקות ב-5 דקות | השף הלבן

המנה האסייתית – מוקפץ עם אננס וירקות ב-5 דקות

מתכון מהיר וקל למוקפץ אסייתי צבעוני עם הפתעה – חתיכות אננס מתקתקות שמשדרגות את המנה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
המנה האסייתית - מוקפץ עם אננס וירקות ב-5 דקות
צילום: אמיר מנחם

המרכיבים ל 4-6:

  • 1 שקית (800 גרם) אסייתית צבעונית ועשירה "סנפרוסט"
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ
  • 1 כף שום טרי, קצוץ
  • 1 פלפל צ'ילי טרי, קצוץ
  • מלח
  • 2 כפות רוטב טריאקי

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם 2 כפות שמן במחבת טפלון או בווק.

  • 02.

    להוסיף את תוכן השקית, להקפיץ תוך כדי ערבוב מתמיד על להבה גבוהה כ-4 דקות

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 03.

    להוסיף ג'ינג'ר, שום, צ'ילי ומלח ולהמשיך להקפיץ כ-6 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 04.

    להוסיף את הטריאקי ולהקפיץ כ-2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.