מתכון אומלט בולגרית ועגבניות שרי | השף הלבן

אומלט בולגרית ועגבניות שרי

אומלט בולגרית ועגבניות שרי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אומלט בולגרית ועגבניות שרי

המרכיבים ל 4-6 מנות:

  • 6 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל סגול קטן, פרוס לרצועות דקות
  • 0.33 כוס כרישה פרוסה דק
  • גרגירי קימל
  • 6 עגבניות שרי קטנות, חצויות
  • 0.33 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 120 גרם פיראוס בולגרית מעודנת 9% של תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוברים את הביצים לקערה, מתבלים ב-2 קורט מלח דק, מעט פלפל שחור וטורפים לבלילה אחידה.

  • 02.

    מחממים במחבת 2 כפות שמן זית וצולים את הבצל והכרישה ל-2 דקות עם קורט גרגירי קימל.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים מעל את הביצים ומפזרים אותן על פני כל המחבת.

  • 04.

    צולים מעל חום בינוני כחצי דקה.

  • 05.

    מפזרים מעל האומלט את חצאי השרי, הפטרוזיליה והבולגרית בנדיבות.

  • 06.

    צולים לאט על חום בינוני, ומדי פעם מרימים את השוליים ומטים את המחבת כך שהחלק הלא צלוי של הביצה ייזל לשולי האומלט. לא הופכים את האומלט.

  • 07.

    מוציאים את האומלט לצלחת ומגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(106)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.