אגרול מהיר הכנה במילוי גבינה ותירס שילדים אוהבים | השף הלבן

אגרול במילוי גבינה ותירס שילדים אוהבים

הילדים הולכים להתאהב (וגם המבוגרים) – אגרולים פריכים במילוי גבינות ותירס. מצרפים סלט רענן ויש ארוחת ערב נהדרת או מנה מעולה לבראנץ' קליל

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אגרול במילוי גבינה ותירס שילדים אוהבים
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל10 יחידות:

  • 10 עלי אגרול/סיגר או 5 עלי פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות שעל האריזה
  • שמן לטיגון עמוק
למילוי:
  • 250 גרם גבינת כנען "השף הלבן"
  • 1 כוס תירס קפוא "סנפרוסט", מופשר ומסונן
  • 4 כפות פתיתי עמק
  • 4 כפות גבינה בולגרית או פטה "פיראוס", מפוררת (אחוזי השומן לבחירתכם)
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית מלח
גודל תבנית: מחבת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מרכיבי המילוי.

  • 02.

    פורסים עלה אגרול על משטח העבודה, מניחים 2 כפות מהמילוי על ה 1/3 הקרוב, מקפלים פנימה שוליים ימניים ושמאליים ומגלגלים לגליל. אם משתמשים בפילו חוצים אותו, מניחים מילוי בקצה הצר, מקפלים שוליים ימניים ושמאליים ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.

  • 03.

    מכינים צלחת עם נייר סופג ומחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את העלים כ 3-4 דקות עד הזהבה ומוציאים לצלחת. מגישים חם.

    טיימר מופעל
    00:04:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)