מתכון תבשיל טופו, ירקות וקארי בקרם קוקוס | השף הלבן

תבשיל טופו, ירקות וקארי בקרם קוקוס

תבשיל צמחוני חם בסגנון הודי עם ירקות ורוטב מתקתק

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל טופו, ירקות וקארי בקרם קוקוס

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 1/2 בצל
  • 1 פלפל אדום
  • 1 קישוא בינוני
  • 1/2 חציל בינוני
  • 1 עגבניה בשלה גדולה
  • 1 חבילת "טופו תנובה" בטעם טבעי
  • 1/2 סלסלת פטריות
  • שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 2 ענפי טימין טרי
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • 1 כף פתיתי קוקוס לבן
  • 2 כפיות קארי
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הירקות והטופו לקוביות בינוניות.

  • 02.

    מחממים מחבת ווק היטב, ויוצקים עליו 3 כפות שמן זית. מוסיפים אל הווק את קוביות החציל, קוביות הבצל, קוביות הפלפל וקוביות הקישוא ביחד עם הטימין. מתבלים בקורט פלפל שחור גרוס.

  • 03.

    מקפיצים את הירקות למשך 5 דקות בווק החם.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את העגבניה, הטופו והפטריות ומקפיצים למשך 4 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 05.

    מתבלים במלח ומוסיפים את פתיתי הקוקוס ו-2 כפיות קארי, ומערבבים לדקה נוספת.

  • 06.

    מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים למשך 2 דקות. 

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 07.

    מגישים חם מעל אורז לבן או כתוספת למנה עיקרית.

הכנת? כאן מדרגים
(200)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.