תבשיל טופו, ירקות וקארי בקרם קוקוס
תבשיל צמחוני חם בסגנון הודי עם ירקות ורוטב מתקתק
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2 מנות:
- 1/2 בצל
- 1 פלפל אדום
- 1 קישוא בינוני
- 1/2 חציל בינוני
- 1 עגבניה בשלה גדולה
- 1 חבילת "טופו תנובה" בטעם טבעי
- 1/2 סלסלת פטריות
- שמן זית
- 2 שיני שום פרוסות
- 2 ענפי טימין טרי
- פלפל שחור גרוס
- מלח
- 1 כף פתיתי קוקוס לבן
- 2 כפיות קארי
- 1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הירקות והטופו לקוביות בינוניות.
-
02.
מחממים מחבת ווק היטב, ויוצקים עליו 3 כפות שמן זית. מוסיפים אל הווק את קוביות החציל, קוביות הבצל, קוביות הפלפל וקוביות הקישוא ביחד עם הטימין. מתבלים בקורט פלפל שחור גרוס.
-
03.
מקפיצים את הירקות למשך 5 דקות בווק החם.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את העגבניה, הטופו והפטריות ומקפיצים למשך 4 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
05.
מתבלים במלח ומוסיפים את פתיתי הקוקוס ו-2 כפיות קארי, ומערבבים לדקה נוספת.
-
06.
מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים למשך 2 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
מגישים חם מעל אורז לבן או כתוספת למנה עיקרית.
הכנת? כאן מדרגים