המרכיבים ל30-40 קציצות:
- 6 כרישות בינוניות
- שלוש ביצים
- 1.5 כוס קמח מצה
- כף מלח
- פלפל שחור גרוס
- 4-5 שיני שום כתושות.
הוראות הכנה:
-
01.
לחצות את הכרישה לאורכה ולשטוף היטב מכל שאריות החול.
-
02.
לחתוך את הכרישות השוטפות לרוחבן ארבעה – חמישה חלקים ולבשל בסיר גדול עם הרבה מים ארבעים עד חמישים דקות עד לריכוכן.
-
03.
לסנן היטב מכל שאריות המים ולטחון את הכרישות לעיסה בשתי נגלות במעבד מזון.
-
04.
להוסיף את שאר החומרים וללוש היטב לעיסה אחידה. לצנן את העיסה כשעה.
-
05.
בעזרת ידיים רטובות ליצור קציצות ולטגן עד השחמה
-
06.
להגיש חם או קר.
הכנת? כאן מדרגים