מתכון קציצות פרסה | השף הלבן

קציצות פרסה

קציצות פרסה

מאת: רחל אלהרר
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות פרסה

המרכיבים ל30-40 קציצות:

  • 6 כרישות בינוניות
  • שלוש ביצים
  • 1.5 כוס קמח מצה
  • כף מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 4-5 שיני שום כתושות.

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחצות את הכרישה לאורכה ולשטוף היטב מכל שאריות החול.

  • 02.

    לחתוך את הכרישות השוטפות לרוחבן ארבעה – חמישה חלקים ולבשל בסיר גדול עם הרבה מים ארבעים עד חמישים דקות עד לריכוכן.

  • 03.

    לסנן היטב מכל שאריות המים ולטחון את הכרישות לעיסה בשתי נגלות במעבד מזון.

  • 04.

    להוסיף את שאר החומרים וללוש היטב לעיסה אחידה. לצנן את העיסה כשעה.

  • 05.

    בעזרת ידיים רטובות ליצור קציצות ולטגן עד השחמה

  • 06.

    להגיש חם או קר.

הכנת? כאן מדרגים
(112)