מתכון קובה צמחונית | השף הלבן

קובה צמחונית

לא רק לצמחונים: קובה מעולה במילוי בורגול ברוטב עגבניות

מאת: אסתר פלח
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קובה צמחונית

המרכיבים ל 4 מנות:

מרכיבים:
  • שקית בורגול 250 גרם
  • סולת
  • 2 אריזות בשר טחון על בסיס סויה
  • 1 בצל קצוץ
  • שמן לטיגון
  • שקית צנוברים
  • רסק עגבניות
  • אבקת מרק עוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת גדולה מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את ה"בשר" על בסיס סויה

  • 02.

    מתבלים במלח פלפל

  • 03.

    מוסיפים צנוברים, מערבבים ומניחים לצינון הכנת הבצק:

  • 04.

    משרים בורגול בקערה עם מים כחצי שעה עד שהמים נספגים

  • 05.

    מוסיפים סולת ומעט שמן זית לקערהעם הבורגולולשיםעד יצירתבצק לפעמים צריך להוסיף עוד ועוד סולתעד שמתקבל בצק שניתן לעבוד איתו בקלות

  • 06.

    מהבצקמכינים כדורים בגודל כדור טניס עם הידיים

  • 07.

    בעזרת אחת האצבעות עושים חור וממלאים במלית ה"טחון של טבעול" וסוגרים חזרה לכדור הכנת הרוטב:

  • 08.

    בסיר גדול מרתיחים מים עם רסק עגבניות, מלח, פלפלומעט אבקת מרק בטעם עוף

  • 09.

    כאשר המים רותחים מכניסים את כדורי הקובה ומבשלים במשך 20 דקות

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(91)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.